top of page

BEDRIJFSFOTOGRAFIE EN FILM

BEDRIJFSFOTOGRAFIE EN FILM.

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf.
Om deze een persoonlijk tintje te geven, leggen we de sfeer binnen uw bedrijf vast. Zowel in foto als op film.

Naast detailfoto's van een product, vangen we de interactie tussen werknemers. Voor een bedrijfsvideo heeft u wellicht een specifiek doel voor ogen, en laat u de professionals aan het woord.

We denken graag mee over het visualiseren van een dienst of product binnen de huisstijl van uw bedrijf. We staan ervoor in dat werknemers het beste tot hun recht komen. 

Overleg uw wensen over bedrijfsfotografie of een bedrijfsfilm met ons en vraag een offerte op maat aan.

Het rekencentrum voor medisch Nederland.

ONS 

PRODUCT

LOGEX bouwt mee aan de gezondheidszorg van de toekomst door medische en financiële professionals te ondersteunen in het nemen van de best geïnformeerde beslissingen.

LEES MEER

ONS BEDRIJF

LOGEX is een dynamische en sterk groeiende organisatie die continu op zoek is naar gedreven en ambitieuze medewerkers met een sterk analytisch denkvermogen. Er wordt van onze medewerkers verwacht dat zij actief meedenken en initiatief nemen om de hoge kwaliteit van onze producten te waarborgen. Wij zoeken zowel studenten als professionals die door hun inzet mee willen groeien met het bedrijf.

OPLOSSINGEN

Wij reduceren complexe operationele en financiële vraagstukken tot heldere analyses en modellen. 

MEER >

ONS

TEAM

Het aantrekken, ontwikkelen en behouden van top talent beschouwen we als één van de belangrijkste pijlers in ons bestaan. We zijn trots op het jonge, gedreven en internationale team waarmee wij onze klanten voorzien van de beste inzichten.

MEER>

bottom of page